Για εμάς
Λένε για εμάς

Πολύ καλός και οργανωμένος χώρος προπόνησης. Εξαιρετικό κλίμα από αθλητές και προπονητές που σου δημιουργεί τη μόνιμη διάθεση να γυμνάζεσαι!

Σόνια Τσαμουρίδου

Ενθουσιώδης δάσκαλος, φιλικό και παράλληλα αθλητικά σοβαρό κλίμα, δυνατή προπόνηση! 😉 🙂

Kalliopi Papadopoulou

Το kick boxing δεν είναι μόνο αγωνιστικό άθλημα αλλά και ένας τρόπος άθλησης που γυμνάζει όλο το σώμα. Το golden gloves εκτός απο τα αγωνιστικά αθλήματα προσφέρει διάφορα παιχνίδια διασκέδασης που έχει σχέση με το άθλημα και σου δημιουργεί ενα ευχάριστο κλίμα.

Ευαγγελία Στάμου

Όμορφο κλίμα, προπονήσεις για όλα τα γούστα και επαγγελματισμός συνθέτουν το ιδανικό μέρος για τα μαχητικά αθλήματα.

Stefanos Giotakis

Φιλικό περιβάλλον σε συνάρτηση με την εμπεριστατωμενη εκμάθηση μαχητικών αθλημάτων...

Vangelis Ktsrks

Εξαίρετος δάσκαλος τρομερό κλίμα προπόνησης... η αίσθηση οικειότητας που προκαλούν οι συναθλητές οσο και ο ίδιος ο κ Sargis ειναι πρωτοφανής αφού σε αγγαλιαζουν απ την πρώτη στιγμή

Πάνος Καρδασης

Φοβερος προπονητης και πολυ σωστος ανθρωπος. Δυνατες προπονησεις,ευχαριστο κλιμα,πολυ καλα παιδια. Ιδανικο μερος για καποιον που αγαπαει το αθλημα και την καλη παρεα.

Heimitch Neymaridis

Καταπληκτικός προπονητής! Πολύ δυνατές προπονήσεις και απίστευτα φιλικό κλίμα! Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια !!Χρυσά παιδιά στα Χρυσά Γάντια!!

Στέλλα Κυραμά

Εξαιρετικός προπονητής, εξαιρετικοι συναθλητές. Δυνατές προπονήσεις και πολύ καλό κλίμα!

Giorgos Kontouris

Το golden Gloves παρέχει μία γκάμα τμημάτων για όλους από αρχάριους έως πρωταθλητές ! Πολύ σωστά διαμορφωμένος χώρος στο κέντρο της πόλης και εξαιρετικός, γεμάτος όρεξη, προπονητής.

George Madikas
Σχόλια
1
Δημήτρης Καννής

Golden gloves gym, ο ιδανικός χώρος εκμάθησης πυγμαχίας στο κέντρο της πόλης! Άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο και δυνατές προπονήσεις σε τμήματα ή σε personal training. Τη διαφορά, ωστόσο, την κάνουν πάντα οι άνθρωποι κι εδώ υπάρχει ο Sargis Petrosyan! Ένας φοβερός προπονητής-δάσκαλος με κατάρτιση και μεγάλη υπομονή που σου δημιουργεί από την πρώτη στιγμή μια αίσθηση οικειότητας και σε οδηγεί βήμα-βήμα με σοβαρότητα στη γνώση του αθλήματος! Εξαιρετικά φιλικό και όλο το περιβάλλον, αθλούμενοι με ήθος και χαρακτήρα!

Leave a reply