Για εμάς
21
12
2018

Οι δηλώσεις του Μανουσαρίδη Πολυχρόνη Κυριάκου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2018 (Π.Ο.Κ.)

Μετά την κατάκτηση 2 χρυσών μεταλλίων στο εφηβικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017, ήταν μια ευχάριστη δοκιμασία για μένα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών 2018 αφού μόλις πρίν δυο εβδομάδες είχα κλείσει τα 18 μου χρόνια. Οι εντυπώσεις και τα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν είναι ανάμικτα.

Από την μια γνώρισα αξιόλογους αντιπάλους, σε κάθε κατηγορία οι οποίοι πάλεψαν για την νίκη και διεκδίκησαν την πρωτιά χωρίς σταματημό.  Από την άλλη υπήρξαν καταστάσεις οι οποίες δημιούργησαν αισθήματα κούρασης, όπως για παράδειγμα η καθυστέρηση έναρξης των αγώνων και τις δύο ημέρες αλλά κανένας αθλητής δεν πτοήθηκε και συνέχισε να διεκδικεί αυτό το οποίο επιθυμούσε. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες διότι υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών με αποτέλεσμα να χρειάζομαι ακόμα περισσότερη συγκέντρωση στον στόχο μου. Παρόλη την πίεση θεωρώ ότι στάθηκα δυναμικά στις προσδοκίες μου. ‘Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και  υψηλές βλέψεις, πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Μπορεί να μην κατάφερα να κατακτήσω την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα το οποίο επέφερα. Η 2η θέση στο αγωνιστικό στυλ – 71 Low Kick με ευχαρίστησε αρκετά  όμως με πείσμωσε  για να καταφέρω την επόμενη φορά κάτι ακόμη καλύτερο.  Η πορεία μου θα συνεχίσει να είναι ανοδική και τα σχέδια για το επόμενο έτος είναι προκαθορισμένα. Θα συνεχίσουμε δυναμικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Σχετικά με το κλίμα που επικράτησε μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε γενικές γραμμές ήταν φιλικό μεταξύ αθλητών-προπονητών και ο χώρος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ήταν αρκετά μεγάλος για να στεγάσει το πλήθος των αθλητών που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν σε αυτό.

Κλείνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα τα οποία με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν σε απαιτητικές καταστάσεις όπως αυτή της συμμετοχής μου στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως ευχαριστώ τον συναθλητή μου Χρήστο-Εδουάρδο “High Voltage” Μνατσακανιάν που δεν σταμάτησε ποτέ να είναι στο πλευρό μου όπως και ο προπονητής μου Sargis Petrosyan που χωρίς την καθοδήγηση και την αφοσίωση του στο αγωνιστικό τμήμα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο κ τόσο αξιόλογο.

author: sargis petrosyan

Σχόλια
0

Leave a reply