Για εμάς
Για εμάς
Kick Boxing Γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη

Golden Gloves – Σχολή Kick Boxing στη Θεσσαλονίκη 

Ο Χαρακτήρας της Σχολής Kick Boxing Golden Gloves

Η Σχολή Kick Boxing και Μαχητικών Αθλημάτων Golden Gloves έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στις αρχές του 2015, με στόχο να υπερασπιστεί και να προβάλει τις πραγματικές αξίες του χώρου: τον δυναμισμό και την αγάπη για την άθληση, την άμιλλα και τον σεβασμό για τον ανθρώπινο σώμα και τις δυνατότητές του. 

Επενδύοντας στις εν λόγω αξίες και στην αφοσίωση και τη σκληρή εργασία του ιδρυτή του, Sargis Petrosyan, η Σχολή γρήγορα εξελίχθηκε σε φυτώριο νέων αθλητών και ταλέντων, με το Petrosyan Dynamic, το αγωνιστικό τμήμα Kick Boxing της Σχολής, να καταγράφει συνεχείς επιτυχημένες συμμετοχές και υψηλές διακρίσεις σε μεγάλο αριθμό εθνικών και διεθνών διοργανώσεων.

Τώρα, η Σχολή διατηρεί ήδη έξι διαφορετικά τμήματα, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας και τις ιδιαιτερότητες ατόμων με ποικίλη φυσική κατάσταση, στόχους και ενδιαφέροντα όσον αφορά τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων. 

 

Τα Τμήματά Μας 

Τα τμήματα της Σχολής διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: την αμιγώς αγωνιστική και την ερασιτεχνική – και τα δύο υπό την πλήρη εποπτεία του επικεφαλής προπονητή κ. Sargis Petrosyan. 

Η πρώτη κατηγορία, που περιλαμβάνει το τμήμα Petrosyan Dynamic, απευθύνεται αυστηρά σε νέους που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή και επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο του Kick Boxing. Συνεπώς, η εγγραφή διέπεται από σαφώς καθορισμένα κριτήρια ηλικίας, πείρας και φυσικής κατάστασης. 

 

Αντίθετα, τα ερασιτεχνικά τμήματα του Boxing και του Kick Boxing απευθύνονται σε άτομα και των δύο φύλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, στόχων, πρότερης πείρας ή σωματικής κατάστασης. Στόχος και των δύο αυτών τμημάτων είναι να βοηθήσουν το κάθε μέλος να διαμορφώσει ένα άρτιο αθλητικό υπόβαθρο, αναπτύσσοντας στο πλήρες τις σωματικές και διανοητικές του δεξιότητες και κατακτώντας όσο το δυνατόν αρτιότερα τις εκάστοτε τεχνικές προπόνησης και αυτοάμυνας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, τα προγράμματα και των δύο τμημάτων εξελίσσονται και βελτιώνονται συνεχώς, προσαρμοζόμενα φυσικά στις περιστάσεις και τους στόχους του κάθε μέλους. 

Η Σχολή περιλαμβάνει, επίσης, ειδικά Τμήματα Αυτοάμυνας και Body Training, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για προσωπική ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, καθώς και για την ανάπτυξη και διατήρηση ενός δυνατού, υγιούς σώματος και μιας πειθαρχημένης διάνοιας.

Η κατηγορία των ερασιτεχνικών τμημάτων ολοκληρώνεται με το παιδικό τμήμα Petrosyan Junior: η πρωτοπόρος λειτουργία του συνδυάζει αρμονικά την άθληση με την ψυχαγωγία, την κοινωνικοποίηση με το παιχνίδι, αποσκοπώντας στη διάπλαση νεαρών αθλητών και την ανάδειξη νέων ταλέντων, πάντοτε στα πλαίσια της αθλητικής παιδείας και του υγιούς ανταγωνισμού.

Σας Περιμένουμε

Με θεμελιώδες πιστεύω μας το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην άθληση και τα οφέλη της, τόσο από σωματική όσο και από κοινωνική άποψη, προσφέρουμε ένα άνετο, ευχάριστο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον άθλησης, καθώς και εμπεριστατωμένη, άρτια καθοδήγηση και ακραιφνή επαγγελματισμό. 

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τη πιο πρωτοποριακή Σχολή Kick Boxing στη Θεσσαλονίκη και να γίνετε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας!