Για εμάς
Body Training

Body Training

Αγορά
60`

λεπτά

Επίπεδο: Δύσκολο
Όριο Συμμετοχών
20
Προπονητές:

Το τμήμα αυτό λειτουργεί ως μια σύγχρονη και μελετημένη πρόταση εκγύμνασης, βασισμένη στη φιλοσοφία του μέγιστου αποτελέσματος, στο μικρότερο χρονικό διάστημα.
Αεροβική, βάρη και ασκήσεις με χρήση αντικειμένων ή απλά με το σώμα, συνδυάζονται σε επαναλαμβανόμενους κύκλους ασκήσεων, για να αποδώσουν ενα ολοκληρωμένο προπονητικό αποτέλεσμα.
Η ενεργοποίηση εξαιρετικά πολλών και διαφορετικών μυϊκών ομάδων, η κατακόρυφη αύξηση της αερόβιας λειτουργικότητας, η έντονη μυική ενδυνάμωση και η εμφανής αθλητική δομή του σώματος, ειναι τα βασικά πλεονεκτήματα της συνδυαστικής αυτής προπόνησης.
Η μεγάλη ποικιλία και η διαφορετικότητα των ασκήσεων, πέραν του αποτελέσματος, αποτελούν παράγοντα ψυχαγωγίας καθώς και μια συνεχή πρόκληση, για την εύρεση των προσωπικών ορίων του κάθε γυμναζόμενου. Ολα αυτά γίνονται στα πλαίσια μιας λειτουργικής ομάδας, με πνεύμα αλληλοϋποστήριξης, ενίσχυσης και εξέλιξης.

* Η απουσία άσκησης απο τη ζωή ενός ενήλικου ατόμου, η λεγόμενη αποπροπόνηση, ειναι μια διαδικασία φθοράς του σώματος, διαδικασία η οποία ανατρέπεται με τη γυμναστική σε κάθε της μορφή, δημιουργώντας βιολογικές προσαρμογές που συνδέουν το άτομο με τη νεότητα και την υγεία.