Για εμάς
PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

60

λεπτά

Επίπεδο: Κανονικό
Όριο Συμμετοχών
1
Προπονητές:

Προπονηθείτε με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sargis Petrosyan, με ατομικές προπονήσεις kick boxing – boxing – αυτοάμυνα – body training!

Ο επικεφαλής προπονητής της αθλητικής σχολής και ενεργός αθλητής κ. Sargis Petrosyan, αναλαμβάνει να σας προπονήσει ατομικά, στα μαχητικά αθλήματα kick boxing και boxing καθώς και στην τέχνη της αυτοάμυνας.

Οι παγκόσμιοι και διεθνείς αγωνιστικοί του τίτλοι, εγγυώνται το υψηλό αποτέλεσμα με εγκυρότητα και απόλυτη ασφάλεια.

Η προπονητική πρόταση και στοχοθεσία, γίνεται με συνέντευξη και πολυεπίπεδη αξιολόγηση, που συνυπολογίζει τις ατομικές δυνατότητες, τις επιθυμίες, τον τρόπο ζωής, καθώς και τον διαθέσιμο χρόνο του αθλούμενου.

Οι προπονήσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης, στο χώρο της Σχολής ή και σε χώρο της επιλογής σας και προβλέπονται εσωτερικές αλλά και εξωτερικές δραστηριότητες προπόνησης.

Ο κ. Sargis Petrosyan αναλαμβάνει επίσης την προσωπική σας εκγύμναση και ολοκληρωτική μεταμόρφωση του σώματος καθώς και των λειτουργικών σας ικανοτήτων, με προγράμματα body training, κυκλικής διαλειμματικής προπόνησης. Τα προγράμματα αυτά διακρίνονται για το άμεσο αποτέλεσμά τους, στο επίπεδο της μυϊκής ενδυνάμωσης, της αύξησης αεροβικής ικανότητας και αντοχής καθώς και της απώλειας βάρους.

Δοκιμάστε τα και δε θα χάσετε!