Για εμάς
Petrosyan DYNAMIC

Petrosyan DYNAMIC

90

λεπτά

Επίπεδο: Έντονο
Όριο Συμμετοχών
15
Προπονητές:

Το αγωνιστικό τμήμα, με την επωνυμία «Petrosyan Dynamic», αποτελεί τη βιτρίνα της σχολής, μιας και στη λειτουργία του αποτυπώνεται στο μέγιστο βαθμό η αθλητική και προπονητική δυναμική του ιδρυτή του, κ. Sargis Petrosyan.  Το τμήμα αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη της υψηλής ποιότητας δουλειάς που συντελείται στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

Το «Petrosyan Dynamic» συγκροτήθηκε για να δημιουργήσει αθλητές υψηλών ικανοτήτων, που στοχεύουν στον πρωταθλητισμό και στις διακρίσεις σε ερασιτεχνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η ένταξη στο δυναμικό του τμήματος, γίνεται κατόπιν επιλογής από τον προπονητή και έχει ως προαπαιτούμενο τη συναίνεση του αθλητή, για την τήρηση του ιδιαίτερου προγράμματος άθλησης, το οποίο προτίθεται να ακολουθήσει.

Η λειτουργία της ομάδας «Petrosyan Dynamic» βασίζεται στη λογική της εξειδικευμένης και πολυεπίπεδης προπόνησης. Οι αθλητές σχηματοποιούν και εξελίσσουν τις ικανότητές τους συμμετέχοντας σε sparring, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται σε συνπροπόνηση με άλλες σχολές. Επίσης, με τις συνεχείς συμμετοχές τους σε αγώνες, οι αθλητές αποκτούν αγωνιστική εμπειρία και ανεβάζουν το επίπεδο των δεξιοτήτων τους.

Το παραπάνω πρακτικό κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, ολοκληρώνεται με συμπληρωματικές μορφές υποστήριξης του αθλητή. Μορφές όπως η τακτική ανατροφοδότηση, σε επίπεδο ομαδικό ή διαπροσωπικό, η ανάλυση της προπόνησης με σκοπό την κατανόηση της πολύπλευρης εξέλιξης του αθλητή, η ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τον προπονητή, ο ατομικός σχεδιασμός προγράμματος αγώνων και η παρακίνηση από υποστηρικτικό δίκτυο. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε πολύ σημαντικό για την προσωπικότητα του αθλητή, τη δόμηση αθλητικής συνείδησης και επενδύουμε σε αυτό, προωθώντας τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς που να συνδέει την άθληση με τον πολιτισμό.

Η ομάδα «Petrosyan Dynamic» γράφει ιστορία, με συνεχείς συμμετοχές σε Διασυλλογικούς, Εθνικούς, Διεθνείς και Παγκόσμιους αγώνες έχοντας στο δυναμικό της αθλητές με υψηλές διακρίσεις.