Για εμάς
12
05
2018

Petrosyan Junior σε εντυπωσιακές εμφανίσεις

Στο 3ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών που διεξήχθη το Σάββατο 12 Μαΐου στις Σέρρες, η ομάδα του Golden Gloves παρουσίασε δύο από τους μικρούς μαχητές της, τον Μπέκα Ντουγκλάντζε και την Μιχαέλα Τρατσή. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι αθλητές έδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι αξίζει να αναφέρουμε με περηφάνια τα ονόματα τους.

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα η παρουσία τους ήταν κάτι παραπάνω από σαρωτική. Τα μηνύματα που έστειλαν οι μικροί μαχητές από την συνολική τους παρουσία είναι η μεγάλη τους αγάπη για αυτό που κάνουν, η υπομονή με την οποία προπονούνται και προετοιμάζονται για κάθε στόχο που θέτουν, αλλά και ο αμέριστος σεβασμός απέναντι στη διοργάνωση και στους αντιπάλους που αντιμετώπισαν.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που δίχως αμφιβολία κάνουν την διαφορά και αποτελούν τον νικητήριο παράγοντα.  Πιστεύοντας και αναμένοντας περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον, είμαστε σίγουροι ότι οι μεγάλες προσδοκίες  που έχουν δημιουργήσει οι μικροί μαχητές, θα πραγματοποιηθούν, κάνοντας πάντα υπερήφανους τον δάσκαλο και την ομάδα τους.

Συγχαρητήρια Μιχαέλα και Μπέκα!

author: sargis petrosyan

Σχόλια
0

Leave a reply