Για εμάς
01
04
2018

Petrosyan showing off…

Στην επετειακή (εκατοστή) διοργάνωση «Πάση Δυνάμει» της ΕΟΜΑ 31/3/2018 στο Κατσάνειο Στάδιο, διεξήχθη μια αθλητική γιορτή με δυνατούς αγώνες και δυο ζώνες (WKN και ΕΟΜΑ). Παράλληλα παρακολουθήσαμε έναν ξεχωριστό αθλητή στον αγώνα για τον τίτλο Ελλάδος και τη ζώνη της WKN στα 68 κιλά. Ο Sargis Petrosyan  με αντίπαλο τον αθλητή από την Ελευσίνα, Αντριάν Σούλι, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του και πήρε την ζώνη ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά με ένα πραγματικό σόου τεχνικής κατάρτισης, δύναμης και αθλητικού ήθους.

Ας δούμε τις δηλώσεις του:

Όπως κάθε φορά,  έπαιξα για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, αθλητές και κοινό, μια όμορφη αθλητική βραδιά. Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες μου δεν αντιμετώπισα τραυματισμό. Είχα, όμως, πολύ πιεστική προετοιμασία λόγω υποχρεώσεων στη σχολή που λειτουργώ. Ο αντίπαλός μου ήταν δυνατός, επιθετικός και με καλές τεχνικές. Δυστυχώς, όμως, έγινε πολύ απρόσεκτος με αντικανονικά χτυπήματα, ιδιαίτερα από τον τρίτο γύρο και μετά κι αυτό ήταν κάτι που μείωσε την απόδοσή μου σημαντικά. Δεν του αποδίδω ωστόσο πρόθεση κι ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε.

«Για τη διοργάνωση «Πάση Δυνάμει» θα αναφέρω χαρακτηριστικά, ότι ο πρόεδρος κ. Σαριαννίδης έφερε δυο ζώνες σε μια βραδιά. Αυτό είναι μοναδικό γεγονός! Τον ευχαριστώ από καρδιάς και δεσμεύομαι, ότι θα στηρίζω πάντα τέτοιες εκπληκτικές αγωνιστικές βραδιές.  Περιμένω τα επόμενα πρόεδρε!

Τώρα έχω μπροστά μου τη συμμετοχή μου σε  μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας, το “The Battle” στις 29 Απριλίου στο Παλαιό Φάληρο. Για μένα αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερης βαρύτητας, γιατί κατεβαίνω να αγωνιστώ μαζί με την ελίτ των αθλητών και ο στόχος μου είναι ένας και απόλυτα ξεκάθαρος. Να ξεχωρίσω ως ο πρώτος ανάμεσα στους καλύτερους της κατηγορίας μου.»

author: sargis petrosyan

Σχόλια
0

Leave a reply